Poznajmy się - Witam
Wiczka - Sob 11 Sty, 2014 22:52 Temat postu: Witam Dobry wieczór
Mam na imię Wiktoria. Jestem stosunkowo młoda i mało doświadczona, ale staram się poznawać jak najwięcej. Jestem jeszcze uczennicą. Moje największe zainteresowania to: matematyka (fizyka i inne przedmioty ścisłe też lubię), robótki ręczne i gra na gitarze sposobem klasycznym. Z robótek ręcznych dałam się wciągnąć narazie we frywolitki, druty oraz haft krzyżykowy. Mam niewielką tak mi się zdaje wiedzę, ale osobom mniej doświadczonym mogę się na coś przydać
Pozdrawiam Was
Wika
cuadros - Nie 12 Sty, 2014 09:46
Witaj Wika, mam nadzieję, że będziesz się tu dobrze czuła.
Jolwit - Wto 14 Sty, 2014 18:53
Hej Wika Witam milutko.
Matematyka, fizyka tudzież inne, wymagające logicznego myślenia - to zdecydowanie nie moja branża Zapewne dlatego nie potrafię czytać schematów Jestem zwolenniczką metod opisowych, wzory to moja pięta achillesowa. Za to kocham muzykę i uwielbiam brzmienie gitary klasycznej.
Pozdrawiam
Jolka
kabyr - Wto 14 Sty, 2014 19:26
Wiczka, witam Cię
Kry-Ania - Śro 15 Sty, 2014 19:18
Witaj Wiktoria. Bardzo to optymistyczne, że takie młode osoby jak Ty zajmują się rękodziełem ... Maszynowe wyroby są też piękne ale nie zastąpią zręcznych, najczęściej kobiecych paluszków ... nie mają duszy jak te ręcznie robione. Trzymaj się dziewczyno i pokazuj nam czasem swoje dzieła
|
|
|