Pomocna dłoń - BROTHER KH 230 - czy ktoś posiada?
acres - Czw 30 Maj, 2013 13:05 Temat postu: BROTHER KH 230 - czy ktoś posiada? Witam wszystkich na tym wspaniałym forum. Cieszę się , że znalazłam takie fajne miejsce dla miłośników robótek i nie tylko:).
Moje pytanie o maszyne dziewiarską: czy ktoś ma BROTHER KH 230 lub KH 260? Czym one się różnią? . Chcę kupic maszynę dziewiarską dwupłytową typu chunky. Zastanawiam się nad jednym z wyżej wymienionych modeli. Tylko nie bardzo wiem, czym one się różnią, oraz czy będzie to maszyna odpowiednia dla mnie. Chciałabym robić z różnych włóczek także grubych kocyki oraz materiały, z których potem będę szyć inne rzeczy. Mam niewielkie doświadczenie na polu maszyn dziewiarskich więc proszę o pomoc.
Kiedyś sporo robiłam na jednopłytowej maszynie MODA i to całe moje doświadczenie w tym temacie.
Natalia - Pią 31 Maj, 2013 21:54
Brother KH230 i KH260 są maszynami do grubej włoczki
są w wersji jedno i dwupłytowej , różnica polega na tym że KH230 to maszyna bez programatora , natomiast KH260 jest maszyna na karty perforowane co bardzo ułatwia pracę . Cena Brothera KH260 jest dość wysoka ,ale maszyna jest warta tych pieniędzy.Gdybym miała wybrać bez namysłu kupiłabym KH260
acres - Śro 05 Cze, 2013 11:30
Dziękuję za pomoc. Wiem, że to sa maszyny do grubej włóczki bo takiej szukam, tylko właśnie nie wiedziałam czym różnią się te dwa modele.
|
|
|