Filcowanie - [filcowanie] Kapturek na czajniczek
JustMe - Czw 10 Maj, 2012 17:47 Temat postu: [filcowanie] Kapturek na czajniczek Kapturek zrobiony jest w dwóch technikach - na mokro oraz na sucho. Zrobiony w kolorach, pasujących do czajniczka:))
Zdjęć nie podpinam - ponieważ format mają zbyt duży, ale zdjęcia wraz z opisem są dostępne:
TUTAJ
elawe - Pią 11 Maj, 2012 09:28
Bardzo fajny kapturek-ocieplacz.
JustMe - Pią 11 Maj, 2012 11:38
Dziękuję w imieniu koleżanki, która wraz ze mną prowadzi ten blog i to właśnie ona taki ocieplacz zrobiła. W przygotowaniu ma diabełka - jest już zrobiony, obfotografowany - tylko czeka na opublikowanie. A diabełek świetny!
makneta - Pią 11 Maj, 2012 11:53
Śliczny ten kapturek.
Aczkolwiek wolę oglądac zdjęcia na forum i ew. zajrzec w link, żeby obejrzec więcej zdjęc.
JustMe - Pią 11 Maj, 2012 13:01
Zdjęcie na forum będzie mieć bardzo duże rozmiary i "rozjedzie" się cały wygląd wątku - będzie to mało czytelne. Chyba, że jest jakiś sposób, żeby zmniejszyć rozmiar umieszczanego zdjęcia? W znacznikach htmlowych da radę to zrobić bez problemu, ale w BBCode - to z tego co widzę to tutaj się nie da.
Masz jakiś pomysł na to?
makneta - Pią 11 Maj, 2012 13:34
| JustMe napisał/a: | Zdjęcie na forum będzie mieć bardzo duże rozmiary i "rozjedzie" się cały wygląd wątku - będzie to mało czytelne. Chyba, że jest jakiś sposób, żeby zmniejszyć rozmiar umieszczanego zdjęcia? W znacznikach htmlowych da radę to zrobić bez problemu, ale w BBCode - to z tego co widzę to tutaj się nie da.
Masz jakiś pomysł na to? |
Nie wydaje mi się.
Ja zawsze najpierw wrzucam zdjęcia na swojego bloga, a później kopiuję adres zdjęcia i wklejam na forum. Używam przycisku Img i wklejam adres zdjęcia.
Pozwoliłam zrobic to z twoim zdjęciem i wychodzi za duże?
Jeśli tak to można skopiowac adres zdjęcia bez powiększania go na blogu i wtedy będzie mniejsze.
PS. Masz bardzo ciekawy blog.
JustMe - Pią 11 Maj, 2012 13:50
No to wrzucam teraz diabełka
A więcej zdjęć tu:Majowe licho
OK - już rozpracowałam dodawanie zdjęć:)
| makneta napisał/a: |
Pozwoliłam zrobic to z twoim zdjęciem i wychodzi za duże?
|
Nie, nie wychodzi za duże. Wychodzi w sam raz Zresztą odnalazłam możliwość zmiany rozmiaru - czego przedtem (dawno temu) wydaje mi się nie było - ale nie pomnę.
| makneta napisał/a: |
PS. Masz bardzo ciekawy blog. |
Dziękuję:) Prowadzę wespół z moją przyjaciółką. Przegląd naszych zainteresowań, to właśnie taki misz-masz pomysłów.
makneta - Pią 11 Maj, 2012 14:39
No to super, przyjemniej się ogląda na forum. Mój komputer, tzn. wlan szaleje jeśli chcę otworzyc za kilka stron na raz i tracę dostęp do netu przez to.
Diabełek śliczny.
Miszmasz to moja specjalnośc Chociaż ostatnio robię się monotematyczna z tymi chustami.
JustMe - Pią 11 Maj, 2012 21:00
Widziałam Twoje chusty - są świetne!
Właśnie przymierzam się do zrobienia chusty z Monte Alize i ostatnio napatrzyłam się na wiele chust. Twoje są naprawdę świetne.
makneta - Sob 12 Maj, 2012 14:47
JustMe, dziękuję Muszę się wgłębic w twój blog na temat technik dziewiarskich, bo poza chustami to ja niewiele na drutach potrafię zrobic.
|
|
|